Irek M Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Hey... No to i ja wtrącę swoje 3grosze w tym temacie; http://video.google.pl/videoplay?docid=-2713728380469972864 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 ladnie plywa co tam w srodku siedzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Siedzą dwie 400 setki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 irek to własne dzieło czy kupne ?? Masz mozę forme na skorupe jakeigoś pływającego urządzonka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Kuter ten to taki model do złożenia kupiony w Składnicy harcerskiej w 1984r. Kupiłem bo wiedziałem że kiedyś będę miał aparaturę RC. Po 20 latach ponad doczekał się. Ale trzeba było modyfikować; silniki z szestwu wyrzucić wstawić nowe, powiekszyć ster , dodać za burtą poziomą płetwę bo kawitacja wystepowała. W ten sposób model osiąga z niecałych 0,5m/s ok 2,5m/s. Ani kadłubów ani kopyt nie posiadam bo mnie to nie interesowało nigdy. Mam jeszcze zestaw z Billings Boat holownik Bankert - pojęcia nie mam kiedy będzie pływał. Na Allegro kupiłem też slizg ktory okazuje się pierwszym czy wczesnym wzorem Mono. Też jeszcze nie plywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 to zrób z tego mono forme albo z jakeigoś holownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Motyl jak chcesz cos taniego to kup to http://www.allegro.pl/item123682418_kadlub_z_abs_kompletny_nowy.html do tego przerbka cd i latasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.