From_heaven Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Dzisiaj dla odmiany wycieczka nad klasztor na Bielanach w Krakowie (pierwszy raz odważyłem się nad niego polecieć, bo wcześniej zrobiłem test zasięgu mojego radia). Polecam koniec filmu - niekonwencjonalne lądowanie na pasie szerokości około 0.5 cm http://vimeo.com/3258610
Callab Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Już od dawna mam ochotę polatać i zrobić kilka zdjęć zarówno nad klasztorem na Bielanach jak i nad Tyńcem. Powstrzymuje mnie przed tym tylko obawa, że mogę wylądować w celi jakiegoś zakonnika ;-) Nie byłoby fajnie :roll:
Tomisław Piotr Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Eeeeeno, sciachałeś zapis okropnie. Miał byc klasztor (mignął przez sekundę), a były chmury. Potem długi napis i jakiś patyk, no i gdzie ta muzyczka z której zacząłeś już słynąc?
From_heaven Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Opublikowano 18 Lutego 2009 Proszę nie narzekać, nie było czasu na montaże bo w tym samy czasie realizuje się inna super mega produkcja. Coming soon
Tomisław Piotr Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 AAAAAA. to usprawiedliwiony. A mnie ciekawośc zżera. Edit: Może to trochę OT ale takie przypomnienie letniego latania.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.