sebka34 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Poszukuję planów modelarskich modelu Prymus w wersji elektrycznej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Markiton Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Czołem, chyba takich nie było. Prymusa na silnik elektryczny będziesz musiał zaadoptować sam. Chciałem to zrobić, ale potem padło na trochę zmniejszonego Wott-4. Przeróbka wręgi silnikowej i ew. lekkie odchudzenie konstrukcji nie powinno stanowić problemu ? Pozdrawiam - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Witam Prymus był w dwóch wersjach, większy spalinowy mniejszy elektryczny. O jaki Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Markiton Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Przepraszam za sianie fermentu. Nie wiedziałem, że były 2. Pozdrawiam - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 W dniu 2.01.2023 o 12:28, jędrek napisał: Witam Prymus był w dwóch wersjach, większy spalinowy mniejszy elektryczny. O jaki Ci chodzi? Dziękuję już mam jw pisałem Elektryk Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi