monter Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Witam Rozpoczynam przygodę z tym radiem. Po podłączeniu odbiornika do serw oraz uruchomieniu radia , serwa sterujące klapami ustawiają się w pozycji pośredniej. Proszę o info lub namiary gdzie mogę zmienić ustawienie na początkowe czyli zamknięte klapy w momencie uruchomienia radia, przestawienie powinno nastąpić dopiero po przełączeniu przełącznika sterującego klapami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Monter, czytałeś regulamin forum, wiesz co to za dział ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 W jaki sposób mogę otworzyć nowy wątek w dziale dotyczącym elektroniki. jedynym miejscem który mogę edytować jest ten dział powitanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Czyli nic nie czytałeś, szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter Opublikowano 16 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Moi drodzy ja umiem czytać, przywitać się też potrafię co niniejszym uczyniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi