Patryk Urban Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Właśnie otrzymałem bardzo przykrą wiadomość Zmarł Zbigniew Zielonka :cry: Na forach pisał jako Zbig471 Zmarł w szpitalu 16 lutego, miał raka płuc. Niestety miał przerzuty do mózgu. :| Pomógł mi w wielu rzeczach wiele razy doradził i oddał mi swój piękny szybowiec. Nie mam już słów [*][*][*][*][*][*][*][*][*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Smutna wiadomość. Mimo choroby to do końca był wesoły... [*][*][*][*][*][*][*][*][*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 [*] [*] [*] [*] [*] [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Wspaniały człowiek nas zostawił. Nie zapomnimy o nim. [*][*][*][*][*][*][*][*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Smutno mi. [*][*][*][*][*][*][*][*] Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Bardzo przykra wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Straszne az trudno mi uwierzyć. Mimo iz nie znaliśmy sie osobiści to polibiłem tego sympatycznego ludzia. To wielka strata brak mi słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Taki wulkan pozytywnej energii ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiD Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Bardzo smutna wiadomosc ...[*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Także bardzo lubiłem tego CZŁOWIEKA i MODELARZA, chociaż nigdy nie dane mi było spotkać się z NIM osobiście i znałem GO tylko z wpisów i ogromnej życzliwości, jaką okazywał... Szkoda, ogromna szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 To dlatego go tak długo na forum nie było... :| Przykra wiadomosc :cry: :cry: :cry: [*][*][*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Nie znałem go osobiscie ale wiele o nim słyszałem Pozostaje żal i smutek pozdrawiam Piotr Szymański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 [*] :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 [*][*][*][*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Czytałem posty Zbiga 471 wielokrotnie.Osobiście nie znałem.W życiu bym nie przypuszczał.... Bardzo smutna wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 [*][*][*][*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Cuż powiedzieć... Ja z Nim nawet nie zdążyłem złapać kontaktu Szkoda człowieka i modelarza. Był miły ,uczynny ,ale to już niestety przeszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Miałem okazję poznać Go jedynie poprzez słowo pisane, szkoda, ze nie było nam dane ot normalnie porozmawiać. Trzymaj się Zbig, gdziekolwiek teraz jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santana Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Żal i łzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Takie wiadomości są zawsze przygnębiające i napawają do refleksji .Wyrazy współczucia dla rodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.