Skocz do zawartości

Bardzo smutna wiadomość :(

Patryk Urban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie otrzymałem bardzo przykrą wiadomość

Zmarł Zbigniew Zielonka :cry:

Na forach pisał jako Zbig471

Zmarł w szpitalu 16 lutego, miał raka płuc. Niestety miał przerzuty do mózgu. :|

Pomógł mi w wielu rzeczach wiele razy doradził i oddał mi swój piękny szybowiec.

Nie mam już słów :(:(:(

[*][*][*][*][*][*][*][*][*]

Opublikowano

Smutna wiadomość. Mimo choroby to do końca był wesoły...

[*][*][*][*][*][*][*][*][*]

Opublikowano

Smutno mi.

[*][*][*][*][*][*][*][*]

Tomek

Gość Addriano
Opublikowano

Straszne az trudno mi uwierzyć. Mimo iz nie znaliśmy sie osobiści to polibiłem tego sympatycznego ludzia. To wielka strata brak mi słów. :(

Opublikowano

Także bardzo lubiłem tego CZŁOWIEKA i MODELARZA, chociaż nigdy nie dane mi było spotkać się z NIM osobiście i znałem GO tylko z wpisów i ogromnej życzliwości, jaką okazywał... Szkoda, ogromna szkoda...

Gość slawekmod
Opublikowano

Czytałem posty Zbiga 471 wielokrotnie.Osobiście nie znałem.W życiu bym nie przypuszczał.... Bardzo smutna wiadomość.

Opublikowano

Cuż powiedzieć... Ja z Nim nawet nie zdążyłem złapać kontaktu :( Szkoda człowieka i modelarza. :( Był miły ,uczynny ,ale to już niestety przeszłość.

Opublikowano

Miałem okazję poznać Go jedynie poprzez słowo pisane, szkoda, ze nie było nam dane ot normalnie porozmawiać. Trzymaj się Zbig, gdziekolwiek teraz jesteś.

Opublikowano

Takie wiadomości są zawsze przygnębiające i napawają do refleksji :(:(:(:(:( .Wyrazy współczucia dla rodziny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.