Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TwinB Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 lądowanie trochę z kangurem ale myślę ze oblot zaliczony xd 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwinB Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 tutaj dołożę nagranie FPV pokazujące nasze lotnisko ZOHD Talon Rebel, kamera DJI o3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TwinB Opublikowano 3 Września 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Samolocik pomału przeszedł etap z prototypu do pełnowartościowego modelu Poza ustawieniami, modyfikowałem w zasadzie tylko podwozie teraz czas na zmianę pilota w kabinie zrobiłem sobie takie cos po uzbrojeniu w kamerę i nadajnik wideo wygląda to tak no to lecimy, w zasadzie przerosło to moje oczekiwania, a to dopiero 1wszy lot z FPV 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi