Daniel1978 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Dzień dobry. Mam problem z bindowaniem odbiornika. Satelita widzi nadajnik, główny nie. Jest jakaś szansa na naprawę. VID20230309212329.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbapfmrc Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 To dziwne miałem różne problemy z odbiornikami ale takiego jeszcze nie. A nie masz możliwości sprawdzić z innym nadajnikiem? Chociaż po jego reakcji wygląda jakby się zbindował. Podłącz może pod samolot i sprawdź reakcję w samolocie - moze tylko dioda wysiadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Po zbudowaniu powinna świecić dioda na głównym odbiorniki. Podczas bindowania mruga tak jak powinna, ale po zakończeniu procedury niestety gaśnie i nie ma reakcji serwa nie reagują na ruch drążka. Binduję przez regulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTech Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Ja mam podobny przypadek z odbiornikiem AR636B okazało się że był zaprogramowany do pracy w pozycji pionowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi