monter Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 witam. Od dłuższego czasu jestem posiadaczem aparatury SANWA SD-10g, przyznam że bardziej koncentrowałem się na budowie modeli RC to mnie naprawdę bawi. Jednak po czasie postanowiłem wreszcie przejść szczebel wyżej i zacząć naukę latania. Zacząłem od poznania aparatury i jest wszystko prawie zrozumiałe ale mam problem z zestrojeniem pracy serw. Klapy mam jakby sprzężone z lotkami , kanał obsługujący klapy nie reaguje na przełącznik. Szukam osoby które miały do czynienia z tą aparaturą.... potrzeba wsparcia.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 SANWA SD-10G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 4 godziny temu, monter napisał: witam. Od dłuższego czasu jestem posiadaczem aparatury SANWA SD-10g, przyznam że bardziej koncentrowałem się na budowie modeli RC to mnie naprawdę bawi. Jednak po czasie postanowiłem wreszcie przejść szczebel wyżej i zacząć naukę latania. Zacząłem od poznania aparatury i jest wszystko prawie zrozumiałe ale mam problem z zestrojeniem pracy serw. Klapy mam jakby sprzężone z lotkami , kanał obsługujący klapy nie reaguje na przełącznik. Szukam osoby które miały do czynienia z tą aparaturą.... potrzeba wsparcia.? Krzysztofie, jestem użytkownikiem tego radia , także mogę podpowiedzieć. Napiszę jutro troche więcej na PW (chyba wiem w czym jest rzecz i myślę ,że potrafię pomóc) .Dziś już nie mam siły myśleć a jutro na 6:00 do pracy Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 pewno chodzi o ustawienie mix klap z lotkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi