tomcar11 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam ponieważ dzisiaj dokonała żywota moja chińska ładowarka :evil: , szukam ładowarki do li-poli z wbudowanym balanserem, za ok 200zł. Czy ktoś może coś polecić sprawdzonego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 :szukaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 A ja podam linka ;P http://modelarski.com/produkt-%C5%81adowarka_E-station_LP6,4213.html grr... Nie ten link skopiowałem Przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 A ja podam linka ;Phttp://modelarski.com/produkt-E-station_Two-Meter__Watt_meter,4068.html A czytałeś opis? To nie jest ładowarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Ale ładnie wygląda! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcar11 Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Zastanawiam się nad zakupem ładowarki Turnigy model Accucell-6 Chyba że jest coś lepszego w tej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Dołóż kasy i skuś się na to Multicharger_LN-6015_EQU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Polecam accucell-6. W tej cenie niczego lepszego nie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 A ja podam linka ;Phttp://modelarski.com/pro...n_LP6,4213.html Bardzo fajna ładowareczka Turningy droższa :/ no ale i lepsza ;P Najważniejsze , że obydwie mają wbudowany balancer , nie trzeba następnej rzeczy kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 A co myślicie o Imax b6 ? Lepsza od turningy czy gorsza ? ======================================== Sorki, za niepotrzebny post - nie zauważyłem tego powyżej :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Imax b6 ma wejscie na usb a turnigy jej nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Tylko pod tym względem jest lepsza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.