Elmergency Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Witam Koledzy.Przeszukałem wiele forów, stron i portali i nigdzie nie udało mi się znaleźć tego, czego szukam. Czy dysponuje ktoś z Was planami PZL-7 , lub PZL-7a do wykonania w depronie? Albo jakby ktoś z Was był w stanie mi wskazać odpowiedni numer modelarza, w którym znajdę plany, którymi mógłbym się posiłkować do „konwersji” na depron, też byłoby świetnie. Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Mógłbyś przerobić p11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmergency Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Masz na myśli ten z Twojego wątku? ( https://pfmrc.eu/topic/31051-pzl-p11c-z-depronu-plus-plany/ )Masz rację, na bazę byłby ok.Dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi