witold_pi Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Czy ktoś z Was rozkręcał regulator w YS FZ115 S, FZ110 S lub ten sam montowany w innych silnikach ys celem wyczyszczenia? Na co zwrócić uwagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 A co chcesz tam czyścic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 POZOSTAŁOŚĆ PO PALIWIE Z RYCYNĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 A czemu krzyczysz ? o ile wiem to jest pompka która jest fabrycznie regulowana wiec łatwo uszkodzić/rozregulować raczej ja bym przepłukał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Z tego co pamiętam, to fabryczne ustawienie tej śruby to "równo" z obudową, po całkowitym rozebraniu i złożeniu nie było problemu z wyregulowaniem mojego silnika. Uważałbym na pewno na membranę, bo jest delikatna i jeśli nie masz nowej to zwyczajnie trzeba z tym ostrożnie. Resztę będziesz widział i trzeba złożyć jak było, to będzie chodzić ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi