krzychu-rc Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Witam serdecznie wszystkich modelarzy! Nazywam się Krzysztof Kapała. Modelarstwem zajmuję sie już jakiś czas, ale z wielu powodów (nie będę się tu teraz nad nimi rozwodził) wciąż jestem "silnie" początkujący. Obecnie siedzę w spalinach i strugam coś w rodzaju trenerków na 2,5ccm pokrywanych foliami, ale najbardziej ciągnie mnie do makiet. Niedługo wrzucę może fotki swoich latadeł, a jak bym coś źle zrobił to proszę szybko pisać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Witamy Krzychu na forum! Jeżeli już strugasz trenerki,strugaj dalej,po trenerkach strugaj półmakiety,po wystruganiu kilku półmakiet to i makietę wystrugasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Dzięki za powitanie mam nadzieje że w tym sezonie pójdzie z górki i wystrugam coś co będzie latać w miarę porządnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.