orzechowiec Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witam wszystkich! Nazywam się Rafał, pochodzę z Zamościa, natomiast na stałe mieszkam we Wrocławiu. Jestem początkującym modelarzem aczkolwiek forum czytam dobre parę miesięcy gdzie pomogło mi zacząć spełniać marzenia z dzieciństwa:) Mam za sobą parę dni ubiegłego sezonu:D więc nie polatałem jeszcze modelami RC. Zacząłem od szalonego zestawu MEWA-2 za równie szalona cenę 37zł później równie szalony model czyli PLISZKA gdzie starałem się poznać tajniki składania prymitywnych konstrukcyjnych skrzydeł a także oklejania ich folią. Natomiast teraz kończę budowę pierwszego mojego RC czyli zestaw szkolny SMYK od Art-Model. Dzięki Wam i Waszym pomocnym informacjom z forum potrafiłem go w miarę poprawnie zbudować. Mam nadzieje że znajdzie się ktoś z Wrocławia kto będzie chciał trochę polatać i naprawiać moje błędy:D Pozdrawiam P.S. Awatar postaram się w najbliższym czasie wstawić jakiś ładny, może z Mewą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witaj w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.