e-mir Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Pojawiła się najnowsza 12-sta, jeszcze testowa, wersja tego programu. Podoba mi się rozbicie programu na dwa osobne bloki: CAM do generowania ścieżek oraz CNC do sterowania frezarki. Według opisu jedna licencja za 49€ pozwala na uruchomienie programu niezależnie na trzech komputerach. No chyba że źle zrozumiałem bo umożliwiałoby to dzielenie się kosztami z kolegą . Osobiście poczekam na wersję stabilną i pewnie zdecyduję się na zakup. Wtedy będę mądrzejszy i podzielę się zdobytą wiedzą. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Godzinę temu, e-mir napisał: Pojawiła się najnowsza 12-sta, jeszcze testowa, wersja tego programu. Podoba mi się rozbicie programu na dwa osobne bloki: CAM do generowania ścieżek oraz CNC do sterowania frezarki. Według opisu jedna licencja za 49€ pozwala na uruchomienie programu niezależnie na trzech komputerach. No chyba że źle zrozumiałem bo umożliwiałoby to dzielenie się kosztami z kolegą . Osobiście poczekam na wersję stabilną i pewnie zdecyduję się na zakup. Wtedy będę mądrzejszy i podzielę się zdobytą wiedzą. Dzięki za info, ja korzystam z V11 w pełnej wersji, jestem zadowolony z tego programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi