kuba r. Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Cześć, stoję przed wyborem, któregoś z w/w serw. Co polecicie pod kątem działania, luzów i zrywania trybów. Co do ostatniego (zrywanie trybów) to w MG pewnie nie występuje, ale też kojarzę model HS-125MG, w którym dość szybko pojawiały się luzy. Nie miałem styczności z serwami HB, stąd pytanie A może jakaś inna sensowna opcja? Może KST DS113MG? Pytanie dodatkowe: Podobnie potrzebuję serwa w rozmiarze HS-82MG, czy są jakieś sensowne zamienniki? Ogólnie chodzi o kierunek/wysokość (HS-65) oraz lotki/klapy (HS-82MG) w dość wymęczonym Soliusie MPX - klapy wyciąłem własnoręcznie (docelowo pewnie kupię Herona). Solius lata już dość długo, serwa, które tam użyłem latały wcześniej w innym modelu i dwa z nich potrzebują wymiany. Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Cześć. Ja mam Soliusie cyfrowe Savoxy. Też niedawno dorabiałem klapy do Soliusa. Polecam u mnie Savoxy już lataja w kilku modelach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 25 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Hej, pamiętasz jaki to konkretnie model serwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Savox SH-0263MG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi