endriuRC Opublikowano 18 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 17 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Dzisiejsze latanko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin83 Opublikowano 31 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 Te chmury mnie się podobają ?. Radochy co niemiara. A jak Te serwa ci się spisują, nie masz wrażenia że trochę jakby model ospały był? Chyba że ustawienia sterów masz duże i Expo. Wiem już pytałem ale jak one w locie soe sprawują. Mam Te same i trochę jakby wolniejsze od hitec'ów. Model przedni. Super. Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 W dniu 31.07.2023 o 21:38, Marcin83 napisał: Te chmury mnie się podobają ?. Radochy co niemiara. A jak Te serwa ci się spisują, nie masz wrażenia że trochę jakby model ospały był? Chyba że ustawienia sterów masz duże i Expo. Wiem już pytałem ale jak one w locie soe sprawują. Mam Te same i trochę jakby wolniejsze od hitec'ów. Model przedni. Super. Pozdrawiam Marcin Siemanko wiesz co w sumie po czasie stwierdzam że serwa faktycznie są wolne jak się zepsują wymienię na hiteca jakieś płaskie metale. Wychylenia mam maksymalne jakie mogą być ale Expo brak nie potrzeba ustawiać radzę sobie dobrze jak narazie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin83 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Powiem ci, że ja mam te same serwa i w cięższym modelu i szybszym i jakoś na złość nie chcą się popsuć. ?. Ja ustawiłem Expo ok 80% i jest lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 W dniu 14.08.2023 o 05:54, Marcin83 napisał: Powiem ci, że ja mam te same serwa i w cięższym modelu i szybszym i jakoś na złość nie chcą się popsuć. ?. Ja ustawiłem Expo ok 80% i jest lepiej. Muszę spróbować przy najbliższej okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 13 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Fantasy godnie zaprezentowany na Pikniku w Raciborzu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 1 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 lot z kamerką SJCAM4000AIR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi