ertman_176 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 a po 40 sekundach pracy na wysokich obrotach nawet na kołpaku można smażyć jajka, ale na to jakiś sposób znajdę. Zmienić śmigło ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Raczej nie. Jest takie, jak zalecane (9''*5'').Dzisiaj wpadłem na boisko (niestety połowa zajęta) i porzucałem go trochę, na razie bez włączonego silnika.Troszkę słabo działa ster wysokości, bo ma małe wychylenia mimo, że serwo jest ustawione na 125%.Będę musiał przełożyć "kolasa" oczko dalej od środka na orczyku i zwiększyć kąt natarcia skrzydła(jedna podkładka pod śrubę ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Ehh, dzisiaj sobie polatałem ;] tutaj krótki filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Witam. Podpinam się pod temat. Czy w tym szybowcu http://www.allegro.pl/item632622223_rewelacyjny_szybowiec_guppy_ii_nawia_polska.html w kadłubie wystarczy miejsca na standardowy odbiornik, serwa i pakiet 3 S 1800 mAh ? Czy ktoś budował już z tego zestawu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 - 12 cm na długość 4 cm w pionie, kadłub w ty miejscu ma szerokość ok 3 do 3,5 cm, tyle że w tym samym miejscu jest jeszcze regler i odbiornik, także bogato z miejscem nie jest... ale po upychaniu w dlg to pestka. Standardowy odbiornik raczej tak, serwa proponuje kupić chociażby sg91 (jakiekolwiek 9 gramowe), standardy będą za duże i za ciężkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.