buwi777 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Poszukaj Miniaturowe lotnictwo Wiesława Schier'a i kilka innych książek tegoż autora - alledrogo i antykwariaty - obecnie książek jakich byś Sobie życzył raczej nie wydano. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
308_Martinez Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Jaki tam ze mnie pan :? Jak to się mówi.."kto pyta nie błądzi" :wink: A Modelarz jeszcze jest (miesięcznik chyba) o ile jeszcze wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Tu masz trochę o elektronice jak i wiedzę ogólną http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=13141 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WZ Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Zdalnie sterowane modele szybowców autor NIESTÓJ z tego dużo się dowiesz o budowie modeli DELFIN 500 SHIERA też ciekawa książka i z planami szybowca RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpx800 Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Ale zapytam tak z czystej ciekawości. Skąd Panowie tyle o tym wszystkim wiecie. Ja sobie flaki wypruwam żeby czegokolwiek się dowiedzieć i nic, a jest tyle tematów że głowa mała, a czytając po forum to posty oscylują w zakresie pomocy bo nie umiem i każdy pomaga mówiąc krok po kroku co robić, a jak już się to zrobi to jest się dalej w punkcie wyjścia, bo nie ma się pojęcia co się zrobiło. Żeby tego było mało to żyje w takim miejscu, że jakiegokolwiek modelarza nie znajdę w promieniu 80 km. No i klapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Ale zapytam tak z czystej ciekawości. Skąd Panowie tyle o tym wszystkim wiecie. Ja sobie flaki wypruwam żeby czegokolwiek się dowiedzieć i nic, a jest tyle tematów że głowa mała, a czytając po forum to posty oscylują w zakresie pomocy bo nie umiem i każdy pomaga mówiąc krok po kroku co robić, a jak już się to zrobi to jest się dalej w punkcie wyjścia, bo nie ma się pojęcia co się zrobiło. Ale na to rady że ktoś NIE ROZUMIE co robi to - sorry - już nie ma ... ps. w sensie nie rozumie = nie ma pojęcia .... to chyba zabawki i do piaskownicy :!: :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 hymm ... na forum znalazłem 3 modelarzy lecz słabo aktywnych . A poza tym to miałem prawie taki sam problem u nas w Łomży jest nas 4. Lecz do pewnego momentu musiałem wszystko robić sam bo nawet nie wiedziałem o istnieniu moich kumpli Wtedy szukałem i czytałem wszystko jak leciało na forum jak już przeczytałem podstawowe rzeczy to koledzy z Łomży się odezwali i było już łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpx800 Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 ehh... Pierwszy raz doceniłem szkolne podręczniki, w których wiadomości mam jak na talerzu- tylko siąść i czytać. A tutaj trzeba niestety samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 ehh... Pierwszy raz doceniłem szkolne podręczniki, w których wiadomości mam jak na talerzu- tylko siąść i czytać. A tutaj trzeba niestety samemu. Fakt, a tu trza mysleć i niestety samemu. Ciężko, oj ciężko .... :idea: :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 ...nie znajdziesz w formie skondensowanej, niestety :evil: Trzeba przerzucić górę, żeby znaleźć kilka ziaren - bardzo czasochłonne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Trzeba przerzucić górę, żeby znaleźć kilka ziaren - bardzo czasochłonne... Jeszcze kilka lat temu nie bylo co przerzucac - wiec uszy do gory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanov Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 mysle ze dobrym rozwiazaniem problemu jest przylaczeine sie do jakies modelarni. Jesli tylko masz w okolicy jakas to napewno pomoga podpowiedza . Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.