rojo Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Witam, czy ktoś kiedyś wymieniał w takim trasmiterze układ zasilający (DC converter) ? U mnie jest spalony, tylko nie wiem dokładnie jakie ma parametry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard_I Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Napisy są czytelne. W czym masz problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rojo Opublikowano 19 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 W dniu 12.06.2023 o 18:03, Ryszard_I napisał: Napisy są czytelne. W czym masz problem? Dzięki za odpowiedź, temat już rozwiązany. Miałem nieustępujące zakłócenia. Okazało się że antena miała zwarcie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard_I Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Jak VTX przeżył ze zwartą anteną to znaczy, że to dobry VTX . Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi