Łukasz K. Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Witam czy ot jest depron prosze o szybka odp http://www.komfort.pl/akcesoria/wyszukiwarkainfo/kod/028673/PG/1/POZ/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Na tym zdjeciu z linku niewiele widac ale sądząc po cenie to depron 6mm. Tak w ogóle to podobno nie depron a izoflor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Nie, to nie jest depron. To papierowy podkład pod panele (z masy papierowej lub czegoś podobnego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 to nie jest depron!!! to jet depron: http://www.komfort.pl/akcesoria/wyszukiwarkainfo/kod/180519/PG/1/POZ/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris28 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 faktycznie to nie drpron szukaj pianki pod panele. są o wiele tańsze niż to co pokazałeś ja za całą paczke zapłaciłem 28zł za 6mm i 24zł za 3mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Byłem niedawno w Castoramie i w Komforcie... To jest coś co przypomina jakąś ala sklejkę ale kruszy się niemiłosiernie Chciałem to podnieś za róg i się ułamało :rotfl: pewnie mocno to nasiąka. To nie depron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 To rodzaj płyty MDF - do modelarstwa się nadaje jako miękka podkładka montażowa - ewentualnie. Szpilki się w to wbijają. Obok tego powinny leżeć podkłady piankowe. A "Depron" to produkują w Stanach, bo to nazwa handlowa i w dodatku zastrzeżona. Po naszemu polistyren dmuchany, przepraszam - ekstrudowany :twisted: Kup jakąkolwiek mrożonkę na piankowej tacce. Tacka jest wykonana właśnie z takiego tworzywa, jakie używamy do modelarstwa i może ci posłużyć za próbkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Kup jakąkolwiek mrożonkę na piankowej tacce. Tacka jest wykonana właśnie z takiego tworzywa, jakie używamy do modelarstwa i może ci posłużyć za próbkę. Nie tylko Również żarcie na wynos dawane jest w takich zamykanych pojemnikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 A dokładniej to jest płyta pilśniowa (chyba z jakimś dodatkiem czegoś tam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabs Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 ja tam robię model z podkładu pod panele i naprawdę jestem zadowolony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 ja tam robię model z podkładu pod panele i naprawdę jestem zadowolony... Z tego drewnopodobnego? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkas Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Nie, chodzi mu o Izo Floor, coś Ala'Depron. Depron jest twardszy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeron1 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Ten model http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=301 jest wykonany z podkładu IZO FLOOR 6MM i lata świetnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 juz kupilem 2 plyty za 3 zl wymiary :120cm na 50 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.