Gość marnod2 Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Witam. Zainspirowal mnie do tego pytania kolega RobRoj. Podsunal mysl, aby zbierac wiedze. Problem polega na tym, ze chcac zacytowac nie pamietam gdzie to bylo. Tu tkwi sedno pytania. Czytamy relacje z budowy modelu, wszystko,fajnie, ale... pojawiaja sie wpisy, "obserwuje, podziwiam, itd. Nasi "Ojcowie Zalozyciele" dali nam puchary i inne gadzety, by nie zasmiecac relacji. Mam kilka pomyslow: -zainteresowany(pucharek), sledze (pucharek), itd. -pytania na prywat(jeśli istotne, cos zmienia), na pewno sprawozdawca napisze. Logo tego forum to Polskie Forum MODELARZY RC(RC najwieksze), wielkosc czcionki, taka jest w/g mnie "istota" tego forum. Nie robmy z niego "towarzystwa wzajemnej adoracji". Mam jeszcze kilka pomyslow by poczatkujacy szybko znalazl czego szuka. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marnod2 Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Witam. Jesli chodzi o zadawanie pytan, to z mojej strony bylo to troche nie przemyslane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Marek ... to takie Twoje wakacyjne inspiracje ? Działaj ostro w temacie modelu, pokazuj postępy nie mieszaj sobie w głowie . Może kiedyś przyjdzie czas na jakieś zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej68IX Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Stanowczo za gorąco, ten upał jest nie do zniesienia. Odejdź od komputera zejdź do piwnicy i coś wystrugaj. Uff, jak gorąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi