RaeDeBolek Opublikowano 10 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Witam szanowne grono, nazywam się Radek (RaeDeBolek). Moje doświadczenia w modelarstwie RC są znikome ale jestem przekonany że z informacjami na forum i waszą pomocą rozwinę skrzydła Nowe technologie są super (drony) ale gdzieś tam w głębi ciągnie mnie do klasyki, płatowców. Pora na realizację swoich dziecięcych marzeń Życzę wszystkim udanych lotów i dobrej zabawy, serdecznie pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 11 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 12 godzin temu, RaeDeBolek napisał: ale gdzieś tam w głębi ciągnie mnie do klasyki, płatowców. Pora na realizację swoich dziecięcych marzeń ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Józef F4B Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Witaj ! Klasyka to jest to oczywiście nic nie ujmując latającym nowościom.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi