bronek12 Posted July 21 Share Posted July 21 Dzień dobry. Może ktoś wie czy w Polsce odbywają się jeszcze zawody o memoriał J.Różańskiego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trenerek Posted July 24 Share Posted July 24 Nie, ostatnie miały miejsce w 1989 roku, wiem, bo je organizowałem. Pozdrawiam Darek ps: Bronek Głowacki? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazik.R Posted August 2 Share Posted August 2 Witam!!! Jakby co to zapraszam na Mistrzostwa Polski Makiet Latających na Uwięzi do Gliwic w dniach 14-15 października 2023... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TBaki Posted September 18 Share Posted September 18 W dniu 25.07.2023 o 01:14, Trenerek napisał: Nie, ostatnie miały miejsce w 1989 roku, wiem, bo je organizowałem. Pozdrawiam Darek ps: Bronek Głowacki? No bez jaj nie ostatnie. Na 100% były jeszcze organizowane przez ŚP Mirka Rybusa. Chyba do momentu kiedy zaczęto przebudowę lotniska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts