VJ_Adams Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Witajcie Mam zamiar kupić odbiornik e-sky do mojego nadajnika którym jest E-Sky 0406 Zauważyłem że posiadają one różne kolory anten: http://www.twf-sz.com/english/producth1.asp?LarCode=Receiver&MidCode=6CH+Receiver Teraz mam dylemat który wybrać i czy ma ona jakieś znaczenie Zauważyłem też że jest jeszcze odbiornik e-sky z pomarańczową obudową lecz nie spotkałem się z takowym na stronie e-skaya Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 pierwsza antenka ma 10cm długości, a druga 100cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Daniel95 ktoś się pomylił w opisie. poptarz na porporcje długosci odbiornika do anteny ! oba maja po ok. 5cm długosci a ile razy jest zwinieta antena. 1/ częstotliwość 36MHz/40MHz/41MHz/72MHz. 2/ (3).Demodulation type: frequency demodulation nie wiem co to znaczy. 3/ waga 3g roznicy. 4/ jeden ma chyba dodany pakiet zasilajacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Jeden ma wyprowadzenia z boku a drugi od góry, to chyba tyle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Teraz mam dylemat który wybrać i czy ma ona jakieś znaczenie Wybrać dobry do Twojej częstotliwości - może źle się wyraziłem - po prostu nie masz wyboru. Kolor anteny w tym i wielu innych odbiornikach oznacza częstotliwość pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.