upgrayedd Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Cześć. mam pytanie - czy w takich zestawach można znaleźć jakieś kwarce nadające się do modelarstwa http://allegro.pl/item569867105_kwarce.html jakby nie było taka ilość może zawierać kwarce odpowiadające wymiarom kwarcom modelarskim, ale czy takie kwarce się nadają. poza tym cena - powiedzmy że ktoś to wylicytuje za 20zł i znajdzie w tym zestawie 10 modelarskich i sprzeda po 5zł albo rozda na forum, a resztę, która nie ma zastosowania wo modelarstwie znowu sprzeda - czysty zysk pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemis3 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Jesli kolega doszuka się tam woreczka z napisem 35, ... to zapewne będa to odpowiednie kwarce:) tu nie może się pojawić przekręt;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Jesli kolega doszuka się tam woreczka z napisem 35, ... to zapewne będa to odpowiednie kwarce:) tu nie może się pojawić przekręt;] jestes pewien tego co piszesz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Ja odpowiem jednym słowem. ZAPOMNIJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Jeżeli to według ciebie czysty zysk,to zrób na tym interes życia. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Jeżeli to według ciebie czysty zysk,to zrób na tym interes życia. :rotfl: chodzi mi o to, że można zaoszczędzić, a nawet zarobić kilka złotych, poza tym wiesz ile kosztują kwarce, często mniej niż wysyłka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Stecio to jest złom,kwarc odbiorczy podwójna przem. to ok 25zł,poj .43zł. Jak znajdziesz tam chociaż jedną parę z pasma modelarskiego i normalnych rozmiarów to kupię ją od ciebie za dychę i resztę będziesz mógł sprzedać jako czysty zysk :rotfl: I skończmy ten bzdurny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Nie ... ja zamykam ten wątek. Podsumowanie jest takie: TO JEST ZŁOM I TO W DODATKU NIE DO ZASTOSOWANIA MODELARSKIEGO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.