naspidowany Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Witam niewiem czy w dobrym dziale to pisze poszukuje sklepow w warszawie w ktorych jest różny duzy wybór modeli z kartonu typu... mały modelarz albo inne wydawnictwa :> zna ktos moze jakies sklepy? wiem ze jest jesten na chutniczej ale tam podobno jest LOK i niemam pojecia czy w ogóle sa tam modelarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msegen Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Proszę bardzo http://www.google.pl/search?hl=pl&q=sklepu+modelarskie+w+Warszawie+&btnG=Szukaj+w+Google&lr=&aq=f&oq= Znajdziesz który sklep Ci pasuje. No wiesz jak nie Zaszedłeś do LOKu , to i skąd Masz widzieć ? co nie ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naspidowany Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 hmm no tam niebylem ale to troche dziwne zeby modele byly w LOKu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Po pierwsze "w Warszawie", a nie "w warszawie". Po drugie, możesz zdradzić gdzie jest ulica "chutnicza"? Myślałem, że to koło "Hutniczej" ale mapa twierdzi, że nie. :twisted: Po trzecie, Zajrzyj na ul. Świętokrzyską (chyba nr 16), naprzeciwko "Czarnej Ściany", róg Świętokrzyskiej i Mazowieckiej. Tutaj. W takiej kamienicy z kolumnami jest na parterze księgarnia modelarska "Pelta". Mają duży zbiór planów, książek itp. Widziałem też u nich "kartonowce". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 z "naspidowanego" chyba uszła cała moc bo nic nie pisze :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 "naspidowanego" chyba uszła cała moc bo nic nie pisze :lol2: Norma, młodzienczy zapał - rozbłysł i zgasł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msegen Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Szuka Świętokrzyskiej i Mazowieckiej :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 wiem ze jest jesten na chutniczej ale tam podobno jest LOK i niemam pojecia czy w ogóle sa tam modelarze Cześć 1. LOK jest na ul.Chocimskiej i tam mieści się redakcja Modelarza. Na dole, w recepcji ochroniarz ma nr-y archiwalne 2. Duży wybór kartonówek jest w sklepie modelarskim na Dzielnej (HasHobby) na przeciwko Pawiaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.