naspidowany Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Witam niewiem czy w dobrym dziale to pisze poszukuje sklepow w warszawie w ktorych jest różny duzy wybór modeli z kartonu typu... mały modelarz albo inne wydawnictwa :> zna ktos moze jakies sklepy? wiem ze jest jesten na chutniczej ale tam podobno jest LOK i niemam pojecia czy w ogóle sa tam modelarze
msegen Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Proszę bardzo http://www.google.pl/search?hl=pl&q=sklepu+modelarskie+w+Warszawie+&btnG=Szukaj+w+Google&lr=&aq=f&oq= Znajdziesz który sklep Ci pasuje. No wiesz jak nie Zaszedłeś do LOKu , to i skąd Masz widzieć ? co nie ? .
naspidowany Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Opublikowano 5 Marca 2009 hmm no tam niebylem ale to troche dziwne zeby modele byly w LOKu?
madrian Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Po pierwsze "w Warszawie", a nie "w warszawie". Po drugie, możesz zdradzić gdzie jest ulica "chutnicza"? Myślałem, że to koło "Hutniczej" ale mapa twierdzi, że nie. :twisted: Po trzecie, Zajrzyj na ul. Świętokrzyską (chyba nr 16), naprzeciwko "Czarnej Ściany", róg Świętokrzyskiej i Mazowieckiej. Tutaj. W takiej kamienicy z kolumnami jest na parterze księgarnia modelarska "Pelta". Mają duży zbiór planów, książek itp. Widziałem też u nich "kartonowce".
meloow Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 z "naspidowanego" chyba uszła cała moc bo nic nie pisze :lol2:
Dj. Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 "naspidowanego" chyba uszła cała moc bo nic nie pisze :lol2: Norma, młodzienczy zapał - rozbłysł i zgasł...
msegen Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Szuka Świętokrzyskiej i Mazowieckiej :rotfl:
alyan Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 wiem ze jest jesten na chutniczej ale tam podobno jest LOK i niemam pojecia czy w ogóle sa tam modelarze Cześć 1. LOK jest na ul.Chocimskiej i tam mieści się redakcja Modelarza. Na dole, w recepcji ochroniarz ma nr-y archiwalne 2. Duży wybór kartonówek jest w sklepie modelarskim na Dzielnej (HasHobby) na przeciwko Pawiaka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.