sebka34 Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Trafił mi się taki model Graupner weser częściowo złożony lecz dużo części brakuje.szukam dokumentacji plików z informacjami na jego temat. Ma któryś z kolegów jakieś informacje na jego temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Weser nie weiser...tak dla poprawności jedynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 4 godziny temu, Paweł Prauss napisał: jedynie myślał o Weisse...nie czepiaj się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 26 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 W dniu 25.11.2023 o 10:50, Paweł Prauss napisał: Weser nie weiser...tak dla poprawności jedynie Poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 W necie są zdjęcia. Powinny dużo pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 27 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Chyba jedynie to mi zostaję,sugerować się zdjęciami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarceliSzpak Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Mam ten model. Powinienem mieć do niego plany. Daj mi kilka dni to sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 28 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 22 godziny temu, MarceliSzpak napisał: Mam ten model. Powinienem mieć do niego plany. Daj mi kilka dni to sprawdzę. Jasne na razie gromadzę zdjęcia jednostki z każdej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarceliSzpak Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Niestety narazie nie znalazłem kompletnych planów. Z tego co Cię interesuje to mam książeczkę, plan żurawia ,anten ,instalacji RC oraz skany masztu. Książeczkę w nowej ulepszonej wersji pewnie już pobrałeś z neta (yumpu.com). Plany instalacji (kalka format A0) oraz pozostałe mogę zeskanować i Ci przesłać. Robiłem zdjęcia więc narazie nie wyglądają dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 To już coś więcej bym miał mam na razie bazę zdjęć i tak próbuje budować. Małymi krokami ale do przodu. Jeśli mógłbym prosić o zeskanowanie tych planów u przesłanie byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarceliSzpak Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Nie ma sprawy. Będę jeszcze walczył. Swój model zacząłem budować że 20 lat temu i prawdę mówiąc myślałem że w pudełku z modelem mialem też komplet dokumentacji. Ja skończyłem na wklejeniu konstrukcji wewnętrznych kadłuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarceliSzpak Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Znalazłem coś tam jeszcze. Poszło na pw. Na skan dużego formatu musisz niestety poczekać. Postaram się to ogarnąć za kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Już dostałem dwa skany . Za które bardzo dziękuję jak byś coś jeszcze znalazł było by mi łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarceliSzpak Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Przesłałem resztę posiadanej przeze mnie dokumentacji na pw. Stara kalka - nie było łatwo. Skan w skali 1:1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Wszystko mam coś tam będę zamieszczał z budowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Dzięki planom coś się dzieje Wieża uspawana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 14 godzin temu, sebka34 napisał: Wierza Ojej, ojej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Tak w wolnym czasie przed świętami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Kolejny element dorobiony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi