mati1988k Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Witam Czy orientuje się ktoś z was jak zamienić plik corelowski na pdf. Wiem ze muszę mieć pdf creator itp. Nie wiem tylko jak ustawić aby "drukowało" mi całe plany, w niestandardowych rozmiarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 w podgladzie wydruku jest opcja podziału na strony np A4 ! a druga mozliwosc jak chcesz przeniec np A0 do PDF-a to w opcjach pdfcreator masz wybór formatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Witam Instalujesz program typu kreator PDF, który jest widoczny w komputerze jako wirtualna drukaraka. Z programu, który ma opcję drukowania, kierujesz wydruk na tą wirtualną drukarkę i otrzymujesz plik w formacie PDF. Programy do pobrania np. tu: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=62&Konwertery+i+generatory+PDF PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.