sudik Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Po napisaniu już 125 doszedłem do wniosku, że czas się przywiatć. Tak więc witam wszystkich gorąco. W woli przedstawienie powiem ( napiszę ), że nawyam się Bartek, obecnie mam 15 lat, modelarstwem samym w sobie interesuję się od wczesnej bardzo wczesnej młodości. Modelarstwem RC interesuję się od 6 klasy podstawówki. Mój obecny projekt to w domu cessna 195, a w modelarni szybowiec Delfinek. Jeszcze raz witam wszystkich bardzo gorąco. Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Dobry ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Ja już w listopadzie ub. roku zrobiłem Edga z linku podanego przez ciebie. Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 To miło, że choc czasem moje posty sa przydatne . Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.