buwi777 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Inspiracją było "Milczenie owiec" :?: :idea: tak się jakoś skojarzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 tom000, szczwane to to jest :mrgreen: Kopyto jeszcze masz? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Kopyto jest ale trochę je pokiereszowałem przy wyciąganiu z wytłoczki.NA kopycie były też "gałki oczne" z pingpongów ale się niestety "wsysły" przy temoformowaniu i musiałem zrobić dziury. A w pracy jak im przyniosłem takiego teletubisia do wytłoczenia to się mnie pytali gdzie w tym będę chodził :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Sorka ze to pisze ale faktycznie pudelko po butach na aparature to takie uskutecznianie dziadostwa no prosze was.Ja co prawda szanuje sprzet ale swojego profi 3030 pakuje na tylnie siedzenie samochodu i w swiat nic sie z tym niedzieje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Tylko że ty masz samochód ja na lotnisko dojeżdżam bicyklem i aparatury w ręce przecie trzymać nie będę w końcu to 12 km... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 rób sobie pudełko rób, nic tak nie cieszy jak własnoręcznie zrobiony gadżet, eze nie uważam żeby to było "uskutecznianie dziadostwa" a co robisz ze swoim sprzętem to Twoja sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 ...dokładnie. Dla jednego dziadostwo za 500PLN, dla drugiego za 5000PLN. PS. Kiedyś kupiłem za ok. 60-80 PLN walizkę aluminiową w Castoramie, czy innym .... i służy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Witam, ja również zakupiłem walizkę aluminiową do której, po odpowiednim przycięciu włożyłem styropian z oryginalnego opakowania mojej Futaby, sprawdza się pięknie i do dzisiaj Futabka ma się jak w oryginalnym pudełeczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 ja to najbardziej nie rozumiem tych, którzy wyśmiewają, szydzą, bądź jakkolwiek negują pomysły innych, szanować trzeba pracę innych i chęci:) pozdrawiam, a pudełko po butach jak się ładnie zrobi napewno będzie wspaniałym "chowankiem" na aparaturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Wie ktoś może gdzie dostane oryginalny kuferek Spectrum w rozsądnej cenie najlepiej w PL ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.