Hammer72 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Niedawno udało mi się pozyskać pliki Nakajima Ki-87. Model do druku 3d. Zgodnie z otrzymanymi informacjami wersja nie zoptymalizowana do druku w trybie "waza" - no i to akurat zgadza się - chociaż mam nadzieje, że to jeszcze ulegnie zmianie. Sporych rozmiarów model, o rozpiętości 1.12m Czekam na pogodę i pierwszy lot. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammer72 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Jest i film. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Wow. Ciesze sie ze udało sie oblatac model. Ki87 to wlasciwie mój drugi model zaprojektowany do druku. Pierwszy był F8F Bearcat w pierwszej wersji który nigdy nie poleciał. Potem byl Ki87, a dopiero trzeci to byl bardzo udany Ki61. Niezmiernie zadowolony jestem, że udalo sie okiełznać tą konstrukcję pod wzgledem wydruku jak oblatania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammer72 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Tym bardziej cieszę się, że udało się! Małe malowanko, a Cleo odebrała malowanie :). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Wyglada super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi