totalnezero Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Hej, Zacząłem zabawę rok temu razem z synami od prostego modelu Kavan UHU A1 i z racji tego, że idzie mi to bardzo powoli oraz dotarłem do miejsc, gdzie nie za bardzo mam pomysł jak naprawić swoje błędy idę krok dalej i tutaj się loguję. Na dzisiaj raczej nie pomogę za dużo, ale mam nadzieję, że z czasem też coś wniosę. Do usłyszenia. Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Witaj Tomasz . Edytuj awatar zgodnie z regulaminem i zawitasz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totalnezero Opublikowano 28 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 No to już. Model będzie później Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Witaj oficjalnie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi