benkson123 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Witam wszystkich, na wstępie przyznam się że mam już pewne doświadczenie z modelami, ale tylko od strony urzytkowej, głównie modele rtr (słaby jestem w majsterkowaniu), wszedłem na to forum bo poszukuję pomocy, i mam nadzieję takową otrzymać, nie mam żadnych osiągnięć poza kupą wydanych pieniędzy na drogie modele, którymi jako tako potrafię jeździć, z latających modeli to najczęściej latam dronami, z regóły są to zabawki tak po prostu dla samej frajdy latania. mam nadzieję że muj brak bardziej profesionalnego podejścia do temató modeli zdalnie sterowanych nie będzie bardzo kłuło w oczy, nie mogłęm nigdzie znaleźć legitnego chatu jeśli chodzi o te tematy do tej pory, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Witaj na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi