pjk11 Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Hej Kupiłem takie coś. Cena zabija, prawie 300 za pare kawałków EPP i karton. Zobaczymy co z tego bedzie. Doradzi ktos jakis silnik, bo oryginał znowu prawie 300 z jakims 6-łoptaowym śmigiełkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Multiplex jest drogi, ale samoloty robi bardzo dobrze latające. To jest jakiś sylwetkowy model? Ile waży? Złóż go na sucho. W opisie widzę, że oryginał jest pod 2S 450. Leciutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 21 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Sylwetkowo-warstowy. Kadłub jest z 3 warstw epp, piszą żeby kleic CA, ale słabo to widze lepiej UHU-Por, wiecej czasu na naprawe błedów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 21 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Miałem sie dzisiaj za niego wziaść, ale musze zamowić UHU, bo ten co mam jest za stary. Wyposazenie jakie mam na teraz: ESC 20A, 2 serwa 9g, odbiornik ER-4, jakies 2S lipole od 600 do 850, zobacze co tam wlezie do tego kadłubka. Nie wiem jaki silnik, zobacze pózniej co tam mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 21 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Pomierzylem co trzeba i znowu kicha. Jak zwykle. Dalem 300zl, dostalem znowu dziadostwo. Okazuje sie ze max grubosc baterii to 10mm. Czyli znowu poprawianie, zwiekszanie masy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi