szczygieł Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Posiadam plany modeli : MUSTANG ,ZERO,ME 109. Może ktoś będzie zainteresowany. Plany są w fomie papierowej mogę zrobić xero i wysłać.
RMa Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Mógłbyś zamieścić skale w jakich są rozrysowane modele oraz autorów tych planów, ewentualnie, dodatkowo wrzucić zdjęcia poglądowe?
szczygieł Opublikowano 23 Stycznia Autor Opublikowano 23 Stycznia Ok. Zrobię zdjęcia i wrzucę. Skala 1:5 1
RMa Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Wielkie dzięki, za udostepnienie Skany planów Zero, które dziś udało się wykonać: Mitsubishi A6M3 Zero Dave Platt.pdfMitsubishi A6M3 Zero Dave Platt Płat.pdf Mitsubishi A6M3 Zero Dave Platt Kadłub.pdf 1
szczygieł Opublikowano 1 Lutego Autor Opublikowano 1 Lutego Nie ma za co. Cieszę się że pomogłem.Zrobię skany innych planów i wrzucę na forum. Pozdrowienia dla wszystkich Tomek.
szczygieł Opublikowano 9 Lutego Autor Opublikowano 9 Lutego Skany Mustanga i ME 109 postaram się zrobić w poniedziałek.
dziobak Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego To może i ja dodam plany Zero Ziroliego i jeszcze jeden ciekawy plan Mitsubishi A6M3-5-Zero-2300mm.pdf FOCKE WULFE TA-152H.rar 1
Jerzy_R Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego P-51D 2490 mm, Ziroli P-51_Mustang_Plan-2490 mm.pdf A poszukuję pełno wartościowego arkusza planów konwersji D->B/C. Może ktoś, coś... bo to co mam to tak nie bałdzo 1
Rekomendowane odpowiedzi