Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. cyrax_ojz Opublikowano 9 Lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Bobcat w skali 1:8,5 projekt autorstwa an3drc gumowe gąsienice napędzane dwoma silnikami szczotkowymi 540 pozostały do wycięcia szyby i wydruk kilku drobiazgów typu klosze oświetlenia oraz uchwyty brakują mi jeszcze siłowniki ale napęd już przetestowany i wygląda to mniej więcej tak 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Model super nietypowy. Dzięki za link do sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. cyrax_ojz Opublikowano 24 Lutego Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Lutego dostałem siłowniki liniowe trochę walki z kablami było ale nie do końca jestem zadowolony z ułożenia całości w kabinie i wydaje mi się że i tak będzie zmiana regulatorów na mniejsze więc kiedyś tam się to poprawi ? kilka dodatków też się pojawiło z nimi też kusi mnie podmiana tylnej klapy na czerwoną ale z tym jeszcze się zobaczy no i film z pierwszych jeszcze drewniachych testów nie chciało mi się dużo sprzątać więc wysypałem wiadro piachu na karton niestety ucierpiała trakcja winna może też sama waga modelu która jest dość niska a nie ma za bardzo miejsca na balast 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Możesz mu wrzucić kierowcę z ołowiem w środku Świetna sprawa taka drukowanka i bardzo ładne wykończenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termos Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Czy mozna kupic od Ciebie taki model..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 26 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 45 minut temu, Termos napisał: Czy mozna kupic od Ciebie taki model..? niestety nie na obecną chwile nie mam wolnych mocy przerobowych za mocno się wkręciłem w te maszyny budowlane jedna jeszcze nie dopieszczona a już kolejna w drodze i plany na następną a modelarstwo lotnicze leży i kwiczy w tej chwili ale przynajmniej będzie sprzęt do walki z kretowinami ? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Tu też jest pomoc https://allegro.pl/oferta/tabletki-zwalczajace-krety-quickphos-56ge-1kg-11717876315?offerId=11717876315&inventoryUnitId=6tuSLLl74RBvxXe_cUmdiw&adGroupId=MGZiYThhMjctNzZhNS00MGFlLWEwYTQtMDhlMWI3YWFlOGFmAA&campaignId=YjM2NjYwN2EtZWUwNy00YjBjLThlYzAtNDk0MzkyZmViZmE5AA&sig=bb3472caa384682ad13afe0de30a6b40&utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_term=test&utm_source=google&utm_medium=ads&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAivGuBhBEEiwAWiFmYWN_vMrhC2V8b63nmFr6zqIbTIHdt-JLq81kkRJD3u9WvJsHKPxtgxoCkuIQAvD_BwE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termos Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego widac,jakis Caterpillar sie szykuje z popiołow...;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 27 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego idąc z duchem czasu stawiam na droida 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Maciej przyjeżdżaj z maszynami na moje lotnisko, będą miały co robić. Na zdjęciu po lewej nie widać ale tam jest jeszcze więcej kopców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi