Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. cyrax_ojz Opublikowano 9 Lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 Lutego Bobcat w skali 1:8,5 projekt autorstwa an3drc gumowe gąsienice napędzane dwoma silnikami szczotkowymi 540 pozostały do wycięcia szyby i wydruk kilku drobiazgów typu klosze oświetlenia oraz uchwyty brakują mi jeszcze siłowniki ale napęd już przetestowany i wygląda to mniej więcej tak 11
Slawomir Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Model super nietypowy. Dzięki za link do sklepu.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. cyrax_ojz Opublikowano 24 Lutego Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 Lutego dostałem siłowniki liniowe trochę walki z kablami było ale nie do końca jestem zadowolony z ułożenia całości w kabinie i wydaje mi się że i tak będzie zmiana regulatorów na mniejsze więc kiedyś tam się to poprawi ? kilka dodatków też się pojawiło z nimi też kusi mnie podmiana tylnej klapy na czerwoną ale z tym jeszcze się zobaczy no i film z pierwszych jeszcze drewniachych testów nie chciało mi się dużo sprzątać więc wysypałem wiadro piachu na karton niestety ucierpiała trakcja winna może też sama waga modelu która jest dość niska a nie ma za bardzo miejsca na balast 4 1
qba Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Możesz mu wrzucić kierowcę z ołowiem w środku Świetna sprawa taka drukowanka i bardzo ładne wykończenie.
cyrax_ojz Opublikowano 26 Lutego Autor Opublikowano 26 Lutego 45 minut temu, Termos napisał: Czy mozna kupic od Ciebie taki model..? niestety nie na obecną chwile nie mam wolnych mocy przerobowych za mocno się wkręciłem w te maszyny budowlane jedna jeszcze nie dopieszczona a już kolejna w drodze i plany na następną a modelarstwo lotnicze leży i kwiczy w tej chwili ale przynajmniej będzie sprzęt do walki z kretowinami ? 4
robas69 Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego Tu też jest pomoc https://allegro.pl/oferta/tabletki-zwalczajace-krety-quickphos-56ge-1kg-11717876315?offerId=11717876315&inventoryUnitId=6tuSLLl74RBvxXe_cUmdiw&adGroupId=MGZiYThhMjctNzZhNS00MGFlLWEwYTQtMDhlMWI3YWFlOGFmAA&campaignId=YjM2NjYwN2EtZWUwNy00YjBjLThlYzAtNDk0MzkyZmViZmE5AA&sig=bb3472caa384682ad13afe0de30a6b40&utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_term=test&utm_source=google&utm_medium=ads&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAivGuBhBEEiwAWiFmYWN_vMrhC2V8b63nmFr6zqIbTIHdt-JLq81kkRJD3u9WvJsHKPxtgxoCkuIQAvD_BwE
Termos Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego widac,jakis Caterpillar sie szykuje z popiołow...;-)
cyrax_ojz Opublikowano 27 Lutego Autor Opublikowano 27 Lutego idąc z duchem czasu stawiam na droida 4
ahaweto Opublikowano 1 Marca Opublikowano 1 Marca Maciej przyjeżdżaj z maszynami na moje lotnisko, będą miały co robić. Na zdjęciu po lewej nie widać ale tam jest jeszcze więcej kopców.
Rekomendowane odpowiedzi