michal.pirat Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Witam i pozdrawiam wszystkich z Andrychowa, są tu jacyś koledzy z okolicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Hej. Z Andrychowa i okolic jest trochę ludzi ... W Nowej Wsi jest nawet modelarskie lotnisko i można tam coś podpatrzyć, nauczyć się czy po prostu naoglądać Napisz coś więcej, masz jakieś doświadczenia ? wracasz po latach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.pirat Opublikowano 17 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Wracam po latach, dawno temu próbowałem sił w modelarstwie, następnie przerzuciłem się na prawdziwe szybowce, zrobiłem licencje pilota, a teraz mając małe dzieci chciałbym powrócić do modelarstwa RC, interesują mnie motoszybowce klasy F5J lub coś w tym typie, latanie rekreacyjne, na zboczowe i termika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi