barton3 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Mam około 500zł podajcie za i przeciw kupna belta lub apki ;] i jaka ( mam samolot piper super cub - thunder tiger) mnie ciągnie do belta a latanie samym piperem nawet na najlepszej apce będzie ..hmm..troche nudna >? zresztą sam nie wiem bo nigdy samolotem nie latałem a lamą tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Większości heliki nudzą się po kilku dniach i zapewne tobie też. Aparaturę porządną będziesz miał na spory kawał swojej przygody z modelarstwem. A Piperkiem można wiele ciekawych rzeczy robić :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Jak masz 500 i chcesz kupić Belt'a.. to może się zdarzyć tak, że nawet nie zdąży Ci się znudzić, bo się roztrzaska.. i będziesz potrzebował kolejne 100-200 na części. Popatrz na forum helikopterowe jak 'zadowolone' są osoby które wybrały Belt'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 no rozmawiam i są zadowolone -.- sam nie wiem..mam mętlik totalny w głowie a jutro 2 sprawdziany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 To się ócz :twisted: (aż boli co ) Też miałem ten problem i wybrałem aparature i teraz jestem zadowolony co prawda symulator to nie irl ale kup sobie nadajnik kabel do symulatora polatasz sobie pouczysz się i w tym czasie nazbierasz na swojego belta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Mam około 500zł podajcie za i przeciw kupna belta lub apki ;] i jaka ( mam samolot piper super cub - thunder tiger) mnie ciągnie do belta a latanie samym piperem nawet na najlepszej apce będzie ..hmm..troche nudna >? zresztą sam nie wiem bo nigdy samolotem nie latałem a lamą tak Piperek to taka samolotowa Lama. :wink: Skombinuj sobie jakiegoś Shocka i zobaczysz różnicę. :ble: Z drugiej strony, Beltem nie polecisz 3km od bazy z kamerą na pokładzie, ani nie polatasz kilku godzin w termice. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 o co chodzi z tą termiką ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Jest taki jak by balon powietrza gorącego który odrywa się od ziemi dając jak by dobrą siłę nośną Wykorzystują to szybownicy (modele i prawdziwe szybowce). Jak złapiesz taki komin to szybowcem możesz tam polatać ogrom czasu Wiecej tu: http://www.piotrp.de/MIX/latanie.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Nikt za Ciebie latał nie będzie. Wszystkie opinie są subiektywne. To Twoje pieniądze i twoja decyzja. Z mojej strony radziłbym się w ogóle zastanowić się czy pchać pieniądze w modelarstwo skoro takie dylematy na starcie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Kiedys osoba z takimi dylematami w koncu kupila czolg ze swiecaca lufa wiec ja bym radzil koledzie co innego - zamiast pytac -> czytaj. Jesli chcesz po prostu "cos kupic" za 500zl to kup sobie mikrofalowke w selgrosie, promocje maja. Niestety ale nie spotkalem jeszcze osoby wyskakujacej z takim pytaniem by zajela sie na powaznie modelarstwem. Sorki ale ciagle mam zniesmaczenie po Mario ktory na kilku forach zalozyl 30 tematow czy kupic skylady i by ja wychwalac. http://www.epheli.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=search&search_author=barton3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.