Tomek 77 Opublikowano 24 Marca Autor Opublikowano 24 Marca 14 minut temu, MrMichal napisał: Co do folii to pierwotnie myślałem nad Oralight ale mam parę kawałków standardowej w paru kolorach, no nie wiem ? czy inwestować w nową folię No i pięknie ? Ja bym nie inwestował na razie w nową folię.
Gawłoś Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 27 kwietnia zapraszamy na zawody F3L do Łososiny Dolnej 1
TurboKangur Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 20.04 Zapraszamy na zawody F3L, które odbędą się na terenie Aeroklubu Stalowowolskiego. Zapisy na stronie: https://www.f3xvault.com/?action=event&function=event_view&event_id=3217 do 15.04.2024 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomek 77 Opublikowano 3 Maja Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 Maja 1 zawody F3L 2024 za nami; Pogoda dopisała. Pierwsza kolejka idealna - wiatr słabiutki i noszenia - Magik wylatał Maxa 6 min i lądowanie na 0,6 metra ? Potem już nie było tak różowo, z kolejki na kolejkę wiatr coraz silniejszy i warunki kapryśne raz wylatany max a potem ledwie 2 minuty ? Halny jako cięższy dzielnie walczył z wiatrem ale jego 500 g to i tak było za mało ? Z lądowań jestem zadowolony wszystkie w przedziale 0,6 do 6 m ale jest nad czym pracować ? Obydwa modele się dobrze spisały ? ?ale trzeba popracować nad pilotem ? Wnioski ze zdobytego doświadczenia na zawodach; Dorobić balastowanie w modelach!!! (zwłaszcza do Halnego) Zmienić hak w Halnym ( trochę za krótki) Więcej szczęścia ? Trening !!! Trening !!! Trening !!! Trening !!! Trening !!! Trening !!! Skromna fotorelacja z zawodów ( starty, sędziowanie i gonitwa za holem nie pozwoliła na nic więcej?) Wyniki można znaleźć tu ; Dziękuję za wspaniałą rywalizację i gratuluję zwycięzcom ? Zwłaszcza juniorom ?? Filmiki ; Wielkie podziękowania i gratulacje dla organizatorów ?? Do zobaczenia na następnych zawodach ! 4 1
Gawłoś Opublikowano 12 Sierpnia Opublikowano 12 Sierpnia (edytowane) Zapraszamy wszystkich sympatyków RES-ów na zawody, tym razem do Chobotu pod Niepołomicami. Nie wymagamy licencji, ubezpieczenie natomiast jest obowiązkowe. Liczymy przede wszystkim na frekwencję juniorów - latać będziemy w bezpiecznej odległości od cywilizacji, więc nawet Ci z mniejszym doświadczeniem nie powinni się zbytnio stresować. Edytowane 14 Sierpnia przez Gawłoś Korekta nazwy zawodów. 1 1
Tomek 77 Opublikowano 13 Sierpnia Autor Opublikowano 13 Sierpnia 22 godziny temu, Gawłoś napisał: Zapraszamy wszystkich sympatyków RES-ów na zawody Dzięki - wybieramy się 😃
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomek 77 Opublikowano 9 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 Września Witam I po Chobocie 😃 Podzielę się moimi wrażeniami z zawodów; Pogoda - baaaardzo słoneczna i dość momentami wietrzna!!! Miejsce rozgrywania zawodów dla mnie na 5+👍(widać na zdjęciach) Mój magik nawet z balastem czasem stał w miejscu 😅 Cięższe modele i dobrze dobalastowane na+ 👍 Oczywiście zdobyte nowe doświadczenia - podpatrzone ciekawe rozwiązania 🤩(do wdrożenia) i nawiązane nowe znajomości. Wnioski; jak zwykle - trening! - trening! - trening! 💪 + trochę więcej szczęścia 😀 i małe poprawki w modelach. Dziękuję za wspaniałą rywalizację i gratuluję zwycięzcom. Mała relacja😉 Zwycięzca zawodów (w seniorach) Krzysztof GRATULACJE 🏆 👍💪 A tak wygląda po udanym locie😃 WYNIKI: Kilka zdjęć z przebiegu zawodów; Zwycięzcy zawodów (w juniorach) GRATULACJE 🏆 👍💪 Filmiki: Wielkie podziękowania i gratulacje dla organizatorów, sędziów i wszystkich osób, dzięki którym odbyły się te zawody 🏆👍💪 Do zobaczenia na następnych zawodach ! Pozdrawiam 5 1
Rekomendowane odpowiedzi