Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mike217 Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Oferuje usługi w zakresie: - wykonania baterii akumulatorów na ogniwach Ni-Cd Ni-Mh Li-ion - diagnostyki baterii akumulatorowych ( pod kątem uszkodzeń , pojemności , rezystancji ) - wykonuje nietypowe baterie do zastosowań podwodnych , wojskowych , modelarskich . - używam markowych materiałów i pracuje na najlepszych urządzeniach do ładowania i rozładowania . Mam Wieloletnią praktykę z bateriami akumulatorów , na specjalne życzenie również lutuje ogniwa . Nie wykonuje napraw i przeróbek akumulatorów do elektronarzędzi . kontakt mike217@wp.pl tel 692 217 217 5
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mike217 Opublikowano 7 Stycznia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Stycznia Polecam litowe ekwiwalenty popularnych „żelowych siódemek „ mam zarówno same obudowy z elektronika i uchwytami ogniw jak i mogę zgrzać i przetestować kompletny akumulator . W obudowę pasuje 21 ogniw rozmiaru 18650 co daje realną pojemność na poziomie 22-24Ah . Elektronika balansuje ogniwa i zabezpiecza przed przeładowaniem , nadmiernym rozładowaniem i zwarciem . Waga akumulator śmieszna w porównaniu do zelowca . Idealne do modeli szkutniczych szczególnie Łodzi zanetowych . 5
witold_pi Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia W dniu 7.01.2025 o 13:35, mike217 napisał: Polecam litowe ekwiwalenty popularnych „żelowych siódemek „ mam zarówno same obudowy z elektronika i uchwytami ogniw jak i mogę zgrzać i przetestować kompletny akumulator . W obudowę pasuje 21 ogniw rozmiaru 18650 co daje realną pojemność na poziomie 22-24Ah . Elektronika balansuje ogniwa i zabezpiecza przed przeładowaniem , nadmiernym rozładowaniem i zwarciem . Waga akumulator śmieszna w porównaniu do zelowca . Idealne do modeli szkutniczych szczególnie Łodzi zanetowych . jaka cena?
mike217 Opublikowano 8 Stycznia Autor Opublikowano 8 Stycznia Na ogniwach sanyo ga 3500 lub samsungach e35 -420 zł . Na ogniwach LG 2800 -350zl . Same obudowy z elektronika , holderami i blaszkami po 60 zł . 1
Rekomendowane odpowiedzi