Grifon Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Jak w temacie potrzebuje nadajnika i odbiornika najlepiej 2,4G Zostałem poproszony przez mojego znajomego o pomoc w zbudowaniu modelu latającego razem z jego 10 letnim synem. Staś bo o nim mowa jest zafascynowany lotnictwem, ma zabawkowy model latający, ale chce zbudować sam, nie jest to chwilowa zachciewajką (dzieci z autyzmem koncentrują się na jakimś temacie i go rozwijają) dlatego zdecydowałem się pomóc. Wyposażenie, biorę na siebie, pozostaje tylko ta aparatura i nadajnik i ewentualnie jakaś ładowarka, jeśli ktoś by chciał nieodpłatnie przekazać to będę wdzięczny. Koszt przesyłki po mojej stronie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTech Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Mam prosty nadajnik 2,4ghz i odbiornik jak temat aktualny to mogę podesłać zdjęcia i określisz czy takie może być. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 7 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja Tom, tak temat aktualny! Jeśli mogę prosić to wyślij te zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTech Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Przesyłam zdjecia. Przeleżało kilka lat w piwnicy, sprawdzałem na stole i działa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 7 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja Jest super, kanałów więcej niż potrzeba, biorę ? Dzieki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi