kwi@tek Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja Mam pytanie czy ktoś że Śląska zna model ewentualnie wlasciciela, sprawa wygląda następująco, zakupiłem od niego model funfly mniejszy ( ogłoszenie już ściągnięte) zapłaciłem i... Cisza, gość nie odbiera wiadomości ani telefonu w rozmowie wyglądał na modelarza znał się w temacie, nie wiem ale od tygodnia cisza albo coś się stało albo mnie wydymał brzydko mówiąc oto link do ogłoszenia https://www.olx.pl/d/oferta/samolot-rc-diablotin-fun-flay-2-2-m-50-cc-model-zdalnie-sterowany-CID767-ID107OSb.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja Domyślam się o kogo chodzi to znany z tegog... masz po pieniądzach. Pytanie czy chcesz gada dopaść przez policję. Pomogę Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwi@tek Opublikowano 25 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja To musisz kolego wybrać się do Rudy śl. o ile pamiętam, o ile się nie mylę sprzedawał w ten sposób silniki używając różnych kont, mnie się udało raz z nim spotkać więc bym go poznał, poza tym mam jego prawdziwy telefon, jego żona handluje kosmetykami w necie. Oczywiście zgodnie z prawem są to moje podejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwi@tek Opublikowano 25 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja jak bym miał do bym dał, jeśli to chcesz zrobić to odradzam przytaczając słowa kolegi araba: Z/a/bijesz świnię ale pójdziesz siedzieć za człowieka. Nie warto. Moja rada umów kogoś na odbiór osobisty tego drugiego modelu , oczywiście jak się zapyuta skąd to nie z solca tylko z wawy. Z tym rozmiarem modelu raczej ciężko inaczej. Swoją drogą powiem Ci, że nawet paczka za pobraniem przed oszustem nie uchroni...a co dopiero płacąc z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwi@tek Opublikowano 25 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja Dzięki za info będę działać Napewno nie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja daj swój telefon to zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwi@tek Opublikowano 26 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja Napisz na pw do mnie swój nr oddzwonie Twoją skrzynka jest pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwi@tek Opublikowano 30 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja Jest postęp w sprawie po kilku sms gość nadał paczkę zobaczymy co w niej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi