pjk11 Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja Jak zrobic aby po np. 30s po starcie silinikow wlaczal sie tryb althold? Sa w inavie instrukcje warunkowe, ale probuje i nie moge tego zrobic. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja Pierwsze pytanie - masz coś na ETHOSie, albo OpenTxie? Drugie pytanie - czy to ma wyglądać tak, że rzucasz model w autostarcie, ten robi sobie swoją wysokość i przechodzi od razu w Altholda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjk11 Opublikowano 30 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja EdgeTX, zapomnialem napisac ze to quad, startuje normalnie i chcialbym aby po 30s wlaczal sie althold. No wlasnie mnie naprowadziles ze moze nie robic tego w INAV tylko w radiu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja 12 godzin temu, pjk11 napisał: EdgeTX, zapomnialem napisac ze to quad, startuje normalnie i chcialbym aby po 30s wlaczal sie althold. No wlasnie mnie naprowadziles ze moze nie robic tego w INAV tylko w radiu. Pozdrawiam Z jakiegoś powodu założyłem, że to sanolot, mój błąd. Ale dokładnie tak, ja 99% takich rzeczy załatwiam logical switchami. Głównie dlatego, że łatwo to edytować na lotnisku, bez użycia komputera Ake ogólnie programowanie tego jest bardzo podobne do logical switchów w EdgeTX/OpenTx/ETHOS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi