a2j Opublikowano Piątek o 05:15 Udostępnij Opublikowano Piątek o 05:15 W dniu 22.06.2024 o 18:02, baciany napisał: SG90 z Ali. Na odbiorniku który był w zestawie do aparatury wszystko działa. Próbowałem te styki poprawić i oto efekt mojej frustracji.... Także trzeba zamówić nowe mikro odbiorniki albo nici z mikro modelu xd...Lepszych serw aż sie boje so tego podpinać. Mam jakieś 2g i 5g (Też z ali ale kilka razy droższe marki Surpasshobby i DSpower). Wywaliłeś może te złamane wpół odbiorniki? Kolega z lotniska źle podłączył kabel zasilania i wypaliło dziurkę w tym wielkim procesorze mógłbym spróbować go przelutować może odżyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciany Opublikowano Piątek o 08:06 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:06 2 godziny temu, a2j napisał: Wywaliłeś może te złamane wpół odbiorniki? Kolega z lotniska źle podłączył kabel zasilania i wypaliło dziurkę w tym wielkim procesorze mógłbym spróbować go przelutować może odżyje. Te połamane już zutylizowane, inny kolega z forum przyjął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi