Kubix_422 Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Dzień dobry mam problem bo po podłączeniu bateri do silnika elektrycznego od niedawna jak wylądowałem twardo na ladowisku modelem silnik hamuje samoczynnie i jak go odłączę to po paru chwilach dziala normalnie ale jak znowu podlacze problem wraca video na filmikach. Co może być problemem szczotki lozysko może? 20240703_100229.mp4 20240703_100123.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Szczotki chyba nie, bo to bezszczotkowiec raczej. Coś mechanicznego- ja bym odkręcił motorek, na sucho go pooglądał, pokręcił wałem- może wał się przemieścił, wbił za mocno, może puściła śrubka kontrująca, ten obszar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubix_422 Opublikowano 3 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Może a i jeszcze trzecie piknięcie przy łączeniu jest inne niż jak normalnie było w załączniku daje ten dźwięk 20240703_120009.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartK Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Kolego obstawiam że na regulatorze masz ustawiony hamulec taki jak dla śmigła składanego w motoszybowcu. Przeprogramuj i będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubix_422 Opublikowano 3 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Dzięki za pomoc ustawiłem sobie już wszystko i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi