rapier Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Opublikowano 22 Marca 2009 Modelik prawie skonczony.Pozostalo zamontowac bebeszki i oznaczenia, moze tez linie podzialow ale to juz po oblocie A tutaj proba w warunkach bojowych
Ybami Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Super model !! Czekamy na filmik z oblotu
rapier Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Opublikowano 26 Marca 2009 Udalo mi sie wszystko ladnie upchac na tyle ze zadne kabelki nie szpeca modelu. Widac jedynie silnik wystajacy i dzwignie serwomechanizmow, no ale to nie szpeci za bardzo wygladu. Luk pod baterie przewidzialem od spodu modelu i to tez byloby niewidosczne bo zastanawialem sie czy nie zabudowac lipola na stale tak aby wystawal tylko przlacznik hebelkowy i gniazdo ladowania, ale lepiej miec mozliwosc wymiany pakietu , wiec bateria bedzie wsowana od spodu w szuflatke i zabezpieczana tasma , lub gumeczka. Wieczorem postaram sie umiescic fotki i wage ostateczna podam. Oblot w niedziele jak tylko pogoda dopisze
rapier Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Opublikowano 28 Marca 2009 Najnowsze zdjecia Jeszcze troszke musze zmodyfikowac orczyki przy serwach bo ich kad zamocowania mozna regulowac co 90 stopni ( trzpien kwadratowy jest ) Wiec planuje nakleic na orczyki sklejkowe koleczka z odpowiednio nawierconym otworkiem. Inaczj nie da sie uzyskac pelnego zakresu ruchow lotek. Mam nadzieje ze dzis zdaze to wszystko skonczyc i wyregulowac aby jutro jak pogoda pozwoli zrobic oblot
Lord Rzeźnik Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Ładnie,ładnie, tylko czemu skrzydła tak brzydko oklejone ?
TEQ Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Pochwal się ładniej oklejonym modelem tej wielkości... Jak dla mnie to na prawdę super Arku Powinieneś chyba zrobić zdjęcie jak leży obok nadajnika...
Tomek Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Ale super maleństwo. Będziesz nim robić rejsy kuchnia , pokój dziecięcy czy salon. :devil:
rapier Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Opublikowano 29 Marca 2009 Pochwal się ładniej oklejonym modelem tej wielkości... Jak dla mnie to na prawdę super Arku Powinieneś chyba zrobić zdjęcie jak leży obok nadajnika... Mowisz i masz A tutaj fotka zmienionych orczykow. Wiem ze to nie wyglada cudownie, ale dziala juz dobrze a jak pomaluje sie pod kolor to moze nie bedzie az tak razilo Za kilka minut wkleje tez tutaj filmik O wlasnie tu: FILM
Wojtek Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Arek, zmień przywileje na Vimeo, bo teraz to jest "private video".
rapier Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Opublikowano 29 Marca 2009 powino dzialac a jak nie to to chyba na 100% http://www.vimeo.com/3910046
Gordon Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 widze ze wyposazenie sie spisuje , czekam na jakis filmik z oblotów. ja popadam ze skrajności w skrajność. po maluchu na tym wyposazeniu przyszedł czas na +3m zapytaj marka to ci wysle zdjecia co dzis wycinalismy
jary14 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 I jak ?? Temat umilkł, a chętnie zobaczył bym poczynania maluszka na filmiku jakimś
rapier Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Opublikowano 16 Maja 2009 WItam.LAtac bedzie ale poki co nie mam nadajnika a przez jakis czas nie mialem serca do prac przy nim
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.