kszczech Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Piknik Modelarski w Borkach 2024! Stowarzyszenie Inicjatyw Lotniczych serdecznie zaprasza na Piknik Modelarski, który odbędzie się w dniach 31 sierpnia - 1 września 2024 r. w miejscowości Borki! Kontynuując tradycję naszych wcześniejszych pikników w Radzyniu Podlaskim, serdecznie zapraszamy wszystkich miłośników modelarstwa, zarówno tych doświadczonych, jak i początkujących, do wspólnego świętowania i wymiany doświadczeń. Nasza wschodnia gościnność gwarantuje ciepłą atmosferę, wspaniałe towarzystwo oraz mnóstwo atrakcji dla uczestników! W programie: - Pokazy modeli latających - Zawody freestyle modeli klasy gigant - Konkursy z nagrodami - Strefa gastronomiczna Nie przegapcie okazji, aby spotkać się z pasjonatami modelarstwa z całej Polski i wspólnie spędzić niezapomniane chwile! Data: 31 sierpnia - 1 września 2024 r. Miejsce: Borki, dokładne współrzędne: [Google Maps](https://maps.app.goo.gl/vfU9gV324GnZy6Az5) Dołącz do nas i poczuj magię modelarstwa! Kontakt na naszej stronie sil-polska.pl Z lotniczymi pozdrowieniami, Stowarzyszenie Inicjatyw Lotniczych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 18 Lipca Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Ja się wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszczech Opublikowano 18 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Nie wyobrażam sobie coby Ciebie nie było, Wiesław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia W dniu 18.07.2024 o 21:25, kszczech napisał: Nie wyobrażam sobie coby Ciebie nie było, Wiesław. Trochę się zmieniły plany, nie dość że będę na pikniku to zapisałem się na zawody. Tak że w Borkach wezmę udział w zawodach freestyle , pierwszy raz w życiu z resztą. Nigdy nie widziałem na żywo nawet takich zawodów a co dopiero brać w nich udział. Często i dużo ostatnio latam , niestety nic z tego nie wynika, tak że szału nie będzie , ale chociaż frekwencję poprawię , zawsze to jeden zawodnik więcej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi