amatorsky Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Witam Kolegow-zwracam sie o pomoc w ustawieniach funkcji butterfly w elektroszybowcu w Tandemie X20.Niby ustawilem w tej funkcji dostepnej w oprogramowaniu wychyly lotek i klap ale nie moge zrobic funkcji spowolnianiu lotek-klapy zrobilem ale lotek nie moge zaprogramowac w tej opcji ustawienia butterfly jaka daje aparatura.Moze trzeba zrezygnowac z tej opcji i pojsc inna droga=prosze o pomoc=pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 14 Lipca Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Spowolnienia? Próbujesz zrobić butterfly'a na pstryku? Jeśli tak, to nie rób tego, bo będziesz model zmiotką zbierał. Butterfly hamuje tak mocno, że powinien być na drążku. W załączniku masz mój program do szybowca z klapami i lotkami, gdzie butterfly jest na drążku. vela.bin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amatorsky Opublikowano 15 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 19 godzin temu, Patryk Sokol napisał: Spowolnienia? Próbujesz zrobić butterfly'a na pstryku? Jeśli tak, to nie rób tego, bo będziesz model zmiotką zbierał. Butterfly hamuje tak mocno, że powinien być na drążku. W załączniku masz mój program do szybowca z klapami i lotkami, gdzie butterfly jest na drążku. Dzieki za odpowiedz ale mam klopoty z otwarciem tego pliku-mam stary komp i niestety nie daje rady=pozdrawiam vela.bin 3.87 kB · 22 pobrań Dzieki za odpowiedz ale nie moge tego pliku otworzyc bo mam stary komputer i nie daje on rady=pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 15 Lipca Udostępnij Opublikowano 15 Lipca To nie do komoutera, wrzucasz do folderu z modelami na karcie SD Tandema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amatorsky Opublikowano 15 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca Dzieki -ale za glupi lub za stary jestem i nie moge sobie z tymi ustawieniami poradzic==chyba wystawie to radio na sprzedaz-za wiele klopotow z tym nowym oprogramowaniem==mam Radiomastera TX16S i chyba przy nim pozostane.Jak bys mial chetnego na Tandema X20 to daj znac-cena do ustalenia==pozdrawiam Wystawilem je na sprzedaz no olx. https://www.olx.pl/d/oferta/aparatura-rc-tandem-x20-tanio-CID4042-ID111Pec.html?bs=olx_pro_listing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 15 Lipca Udostępnij Opublikowano 15 Lipca Przecież to się programuje tak samo jak Radiomastera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi