Skocz do zawartości

[P} Tandem x20- prosba o pomoc w ustawieniu butterflya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Kolegow-zwracam sie o pomoc w ustawieniach funkcji butterfly w elektroszybowcu w Tandemie X20.Niby ustawilem w tej funkcji dostepnej w oprogramowaniu wychyly lotek i klap ale nie moge zrobic funkcji spowolnianiu lotek-klapy zrobilem ale lotek nie moge zaprogramowac w tej opcji ustawienia butterfly jaka daje aparatura.Moze trzeba zrezygnowac z tej opcji i pojsc inna droga=prosze o pomoc=pozdrawiam

Opublikowano

Spowolnienia? 

Próbujesz zrobić butterfly'a na pstryku? 

Jeśli tak, to nie rób tego, bo będziesz model zmiotką zbierał. 

Butterfly hamuje tak mocno, że powinien być na drążku. 

W załączniku masz mój program do szybowca z klapami i lotkami, gdzie butterfly jest na drążku.

vela.bin

• Dzięki 1
Opublikowano
19 godzin temu, Patryk Sokol napisał:

Spowolnienia? 

Próbujesz zrobić butterfly'a na pstryku? 

Jeśli tak, to nie rób tego, bo będziesz model zmiotką zbierał. 

Butterfly hamuje tak mocno, że powinien być na drążku. 

W załączniku masz mój program do szybowca z klapami i lotkami, gdzie butterfly jest na drążku.

Dzieki za odpowiedz ale mam klopoty z otwarciem tego pliku-mam stary komp i niestety nie daje rady=pozdrawiam

vela.bin 3.87 kB · 22 pobrań

Dzieki za odpowiedz ale nie moge tego pliku otworzyc bo mam stary komputer i nie daje on rady=pozdrawiam

Opublikowano

Dzieki -ale za glupi lub za stary jestem i nie moge sobie z tymi ustawieniami poradzic==chyba wystawie to radio na sprzedaz-za wiele klopotow z tym nowym oprogramowaniem==mam Radiomastera TX16S i chyba przy nim pozostane.Jak bys mial chetnego na Tandema X20 to daj znac-cena do ustalenia==pozdrawiam

Wystawilem je na sprzedaz no olx.

https://www.olx.pl/d/oferta/aparatura-rc-tandem-x20-tanio-CID4042-ID111Pec.html?bs=olx_pro_listing

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.