hubert_tata Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Cześć Ala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Tak licznego powitania nie widziałem od założenia tu konta Cześć Alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 mam za soba tylko kilka lotow w lasku marcelinskim i na polance. Latam Sky Lady II No to zaczynasz tak samo jak ja, i w tym samym miejscu... Życze powodzenia. ja latam, chetnie nieco dalej, przy bocznym wejsciu do cmentarza junikowskiego, tym od ulicy Cmentarnej, w czoraj l;atalem, i dzis zaraz po obiadku tez sie wybieram. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Serdecznie Witam. Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.